Kik és miért akarják tönkre tenni a Balatont??!!!!

 

 

Az elmúlt 2 évben majdnem "kiszáradt" a Balaton. A katasztrófát egy hajszál választotta csak el. Ezen a tavasszal isteni szerencsének hála rekord mennyiségû esõ esett, végre feltöltõdhetne ez a sokat nyomorgatott ,csonkolt, és kihasznált tó, de nem tud , mert nem hagyják!! MÁR MEGINT ERESZTIK A VIZET TELJES ERÕVEL! Kik és milyen sötét ,alantas indokkal akarják megölni ezt a szerencsétlen tavat???? MIFÉLE ALJAS ,SÁTÁNI ERÕK HAMISÍTOTTÁK MEG A VÍZÜGYI TÉRKÉPEKET, ERESZTETTÉK LE A TÓ 60%-ÁT , HAZUDTÁK ÉS HAZUDJÁK A NÉPNEK ,HOGY "EZ SAJNOS TERMÉSZETES FOLYAMAT" , KÉSZÍTTETTÉK EL AZT A TANULMÁNYT ,AMI A SIÓ-CSATORNA KISZÉLESÍTÉSÉT JAVASOLJA MEGOLDÁSKÉNT , ÉS ERESZTIK MOST IS POFÁTLANUL A VIZET???

Ki gondolja , hogy ez az ijesztõ , gyilkos szervezettség csupán néhány önzõ ingatlanspekuláns mûve?????????

Miért fogadja el a parlament ,és miért fogadjuk el mi is emberek , hogy igazságos és szép dolog sétánnyal körbebetonozni egy élõ tavat? "Hogy mindenki le tudjon menni a parta , ne csak akinek vízparti villája van" Ugyan , kapjunk már észbe!!! Nem sokkal olcsóbb lenne azt a néhány meglévõ strandot ingyenessé tenni? A nádasok, az élõ környezet kíméletérõl meg már nem is beszélve!!! Neeeem???

KAPJUNK MÁR ÉSZBE ! NYISSUK KI A SZEMÜNKET , EMELJÜK FEL A HANGUNKAT, NE HAGYJUK KISEMMIZNI MAGUNKAT!!! A BALATON A MIENK, NE HAGYJUK ELVESZNI!!